TEL: 0634358196

Hygiënische Belangen

Bij alle behandelingen.

Flexibele afspraken

voor optimale voetenzorg.

Hoogwaardige en innovatieve producten

voor de individuele behoeften van uw voeten.

Welkom

 

Bij medische pedicure Shirin Ebrahimian kunt u terecht voor een  specialistische voetzorg , gewenste voetarrangementen of een korte consult.
Er wordt gewerkt volgens de Code van de Voetverzorging. Dit zijn richtlijnen voor wat betreft hygiëne en milieu.
Tevens kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Vraag de voorwaarden na bij uw verzekeringsmaatschappij.


Voetstap medisch pedicure is aangesloten bij ProCERT en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) onder het nummer: 13440
Daarnaast ben ik lid van Stichting Arkada Nederland.


Naast de reguliere voetverzorging ben ik gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voetverzorging. Door uitgebreide kennis en ervaring
op het gebied van nagelregulatie, nagelreparatie, antidruktechnieken en orthesiologie kan ik bij een complexere voet en nagel problemen een
bredere behandelmogelijkheden stellen.

 

Er wordt samengewerkt met:
-Podotherapie Rondom  
-Podotherapie Kemerink    

WERKWIJZE BIJ UW EERSTE BEZOEK

 Anamnese, Dit is een vraaggesprek waarin ik uw klachten zal uitvragen, een medicamenten geschiedenis invoer en uw gegevens opsla.

O Inspectie, Ik zal de anatomische stand van de voeten bepalen met behulp van een podoscoop. Er wordt ook gekeken naar de stand van de tenen, verkleuringen van de huid en nagels.

E Palpatie, Door middel van voelen en drukken worden de pijnlijke structuren in de voeten opgespoord en wordt zo bepaald wat de oorzaak is van uw klachten. (eelt,likdoorn...) 

T Functieonderzoek, Er worden verschillende bewegingen getest in de voeten. Er wordt gekeken hoe soepel uw gewrichten zijn.

Gang analyse, Hierbij wordt gekeken naar uw looppatroon. Er wordt met name gekeken naar het doorzakken van de voet tijdens het gaan, de voetafwikkeling en stabiliteit.

Afdrukken, Met een blauwdruk beoordeelt ik de drukverdeling onder uw voet. Ook worden deze afdrukken gebruikt voor het vervaardigen van een orthese of verschillende antidruk middelen.

A Schoeninspectie, Er wordt gekeken naar uw schoenen, met name naar waar de slijtage zit. Dit kan namelijk veel informatie geven over uw looppatroon.

P Behandelplan, Na dit onderzoek zal ik de resultaten en de behandelopties met u bespreken en de komende afspraken op kaart zetten.

Mijn Specialisatie :